Sometimes I feel I can’t keep it together, then you hold me close and you make it better

Hallå! Idag är jag glad och det som kändes jobbigt för bara några dagar sen är som bortblåst. Har varit väldigt trött och sliten i veckan så jag antar att det var orsaken. Skönt när sånt där går över!
Var med EmilP igår. Han kom hit vid 21.00 typ och vi låg mest i min säng och pratade och försökte komma på något att göra. Bjöd över Annis och sen for vi tre till stan där vid 00.00 för att köra bilkurragömma med Emils kompisar. Var jättekul men jag kan ju inte påstå att det är något jag är speciellt bra på!
Sen vid halv tre släppte vi av Annis i Öjebyn och fortsatte mot E4an, for på en liten upptäcksfärd i en äcklig skog, hjärtat satt i halsgropen hela tiden. Är ju så himla lättskrämd också...
Väl hemma hos mig satt vi i hans bil och pratade ett tag innan vi bestämde oss för att han skulle sova hos mig. Blev dock ingen sömn med tanke på att han var tvungen att fara halv åtta på morgonen!
 
Idag sov jag till klockan 16.30.... brutalt! Hade tänkt försöka vara vaken hela dagen men vem försöker jag ens lura? Hahah.
Nu ska jag faktiskt ta tag i packningen, på tisdag måste allt vara nerpackat eftersom att vi åker onsdag morgon. Har jag tur får jag även sällskap av Emil ikväll också!
Hejdå!