De sista dagarna av 2014

Hallå! Har inte skrivit på några dagar. Har hunnit vakna upp till jättefina soluppgångar, fördelen med att bo i en by och nära vattnet. Och frostet på rutorna gör det verkligen jättefint!
Spontanköpte Sims 4 i förrgår (tror jag) och det var så värt det, ett riktigt bra impulsköp. 
 
Har suttit och reflekterat lite över mitt år. Kom fram till att jag har hunnit ha 7 olika färger på håret, men om man räknar hur många gånger jag färgat det så är vi nog uppe i 17, haha. Har ju haft samma färg men olika gånger!
Har även hunnit vara sjuk mer gånger detta året än något annat år, hösten har varit fylld av halsont och förkylningar. Som fortfarande ibland överraskar lite plötsligt.
Jag har träffat så många nya människor, jag har tagit studenten och jag har hunnit vara till tre länder detta året. Hann även med ett "livsmål" vilket var att jag skulle besöka 5 huvudstäder innan jag blev 25 år. Har nu varit i Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors, London, Lissabon och Wien. Alla väldigt fina städer, favoriter är dock Wien och Lissabon!
Årets sayings må ju ändå ha varit "Låtsas att du är ful(l)" och "Kom igen nu Britt-Marie, kör för fa-an".
I höst har jag inte festat lika mycket, och jag är så stolt över mig själv. Känns bra att ibland bara sitta hemma och skita i att hälla i sig alkohol och snubbla runt. Men once a partypingla, always a partypingla!
Jag har haft det så jädra kul i år att jag nästan bilr avis på mig själv. Visst har jag mått dåligt och varit ledsen, men det spelar ingen roll när jag tänker efter. Mitt 2014 var förbannat roligt!
Jag som för något inlägg sedan skrev att jag inte har nyårslöften måste dock erkänna ett; Jag ska härmed sluta ta redbull (eller vilken energidryck som helst) med alkohol. Förklaring eller så behövs inte, I'll leave it there!
Lämnar 2014 med en massa minnen i bagaget och faktiskt även singellivet. Ser fram emot 2015 som bara den!